Sunday, June 19, 2011

Sjokolademousse - Chokladmousse



Bordpynt. Liljekonvaller fra hagen.

Raskt og enkelt! Sjokolademousse tar ca. 1 time å lage, og kan fint brukes som (70- talls) dessert etter en god middag. Er også kjempe god som krem i kaker. Bare se til å ha en pakke ferdigmixture på lur i kjøkkenskapet. På bildet er det en variant av halvfabrikat, som kun skal vispes med litt kald melk. Etter 20-30 minutter i kjøleskapet er det klart til servering. Hvis du foretrekker smaksett den gjerne med en skvett kaffe, og topp den med bær. Moste multer og fløteskum er å anbefale. spises samme dag eller etter ca. 1 døgn i kjøleskap.

--------------

Snabbt och enkelt! Chokladmousse fra ferdigmix tar ca. 1 timme. En vanlig och rejält god efterrätt efter en god middag. Ifall man föredrar det smaksätt den med en skvätt kaffe och toppa med bär, till exempel krossad hjortron och skum av grädde.

--------------------------

Quick and easy! Chocolate mousse made from ready mixture. Takes approx 1 hour. A really good dessert after a good dinner, or as layers of cream in a sponge cake. If you prefer flavor it with a dash of coffee and top it with fresh berries such as cloudberry and foam of cream.

No comments:

Post a Comment